previous arrow
next arrow
Slider

Debridement College eXtra 2018 - 12 april 2018

 Registratie gesloten
Categorie
Colleges eXtra
Datum
12 april 2018 10:00 - 17:00
Locatie
De Observant, Amersfoort - Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort, Nederland
eXtra logo debridementCOLLEGE DEBRIDEMENT EXTRA

In navolging op het eerste college in 2017 hebben wij samen met Ron Legerstee, MSc wound healing & tissue repair en docent aan de Erasmus MC Zorgacademie en WCS Award winnaar 2017 een vervolg op het onderwerp vormgegeven in een interactief college met een sterke focus op het delen van kennis met de deelnemers en het bespreken van vraagstellingen die daarin boven komen. Deelnemers die het eerste college hebben gevolgd kunnen aan de hand van deze kennis meer verdieping vinden, maar ook voor nieuwkomers is het programma uitdagend en zeer leerzaam. Ook dit concept wordt omlijst met vier bedrijfspartners die voor een waardevolle aanvulling zorgen met producttoepassing en ontwikkeling.
Dit college wordt ondersteund door een cursusmap met veel wetenschappelijke onderbouwingen.

Datum: 12 april 2018 Plaats: De Observant, Amersfoort. Prijs: € 145,- excl. BTW - Vroegboekkorting € 15,00 tot 28-02-2018 - INSCHRIJVEN www.studiosaffier.nl


Evenementen NTVW, Saffier creatieve communicatie 2018

We hebben in 2018 een breed aanbod zeer gerichte scholingen voor de wondprofessional (zie ook Nationaal compressietherapiedag, College debridement eXtra, Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals 2018

Het Nederlands Tijdschrift Voor Wondzorg in samenwerking met Saffier creatieve communicatie heeft weer een breed aanbod aan zeer gerichte scholingen voor de wond­professional. Zo kun je de scholingsbehoeften tijdig invullen en goed inplannen. Maar er is meer. Het wordt niet alleen steeds moeilijker om met het huidige aanbod uw agenda goed af te stemmen, het wordt ook steeds duurder. Daarom geven wij onze vaste deelnemers een voordeel. 

Het voordeel is voor het Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals 11 oktober 2018
Bezoek je het Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals 2018 dan is er veel voordeel te behalen als je de andere bijeenkomsten ook bezoekt. Je kunt dan bij deelname bij een andere bijeenkomst 15,00 korting krijgen voor het wond­congres van 11 oktober.  MAAK HIER DUS GEBRUIK VAN! 

 
 

Alle datums

  • 12 april 2018 10:00 - 17:00

NTVW redactioneel

In een tijd waar feiten slechts meningen zijn geworden, wordt het moeilijk om kennis op te bouwen, om met elkaar te discussiëren. Het steeds groter wordend belang van de Social Media speelt daarbij ook een belangrijke rol. Het is dan ook lastig om aan eerlijke en betrouwbare informatie te komen. En dat geldt ook voor wondprofessionals in de zorg.
Vaktijdschriften als het Nederlands Tijdschrift Voor Wondzorg kunnen daarbij een belangrijke functie vervullen. Een vaktijdschrift als het NTVW geeft al meer dan tien jaar gecontroleerde informatie. Ieder artikel en iedere auteur wordt gecheckt en de redactie heeft geen enkel commercieel belang bij de informatie die wordt gegeven. Wij vinden dat onze doelgroep kwaliteit verdient en daarom willen wij ook kwaliteit leveren waarop onze lezers kunnen vertrouwen. En daar zullen we ook het komende jaar mee doorgaan.

Vindt u dat ook neem dan een abonnement op het NTVW en verzeker u in 2018 van goede en gecontroleerde informatie. Aanmelden


Jos Nonnekes, hoofdredacteur NTVW