previous arrow
next arrow
Slider

Het Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals 2018

 Registratie gesloten
Categorie
Congressen
Datum
11 oktober 2018 10:00 - 17:00
Locatie
CineMec - Laan der Verenigde Naties 150
6716 JE Ede, Nederland

Congres PNG 2018 2

Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals 2018

Met de titel ‘Wondzorg: waar sta ik?’ kijken we in 2018 naar het onderlinge verband tussen disciplines. Waar vinden we elkaar, wat zijn goede doorverwijs­routes en optimale samenwerkingen tussen de vele vakgenoten die zich met de wondzorg bezighouden. Ondersteund door zestien partners uit het bedrijfs­leven die opnieuw in een vernieuwend concept een bijdrage aan ons programma leveren is het congres in 2018 ook voor de vaste bezoeker weer een lee­r­zame verrassing.

Datum: 11 oktober 2018   Plaats: CineMec Pathe Ede - www.congreswondzorg.nl
Evenementen NTVW, Saffier creatieve communicatie 2018

We hebben in 2018 een breed aanbod zeer gerichte scholingen voor de wondprofessional (zie ook Nationaal compressietherapiedag, College debridement eXtra, Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals 2018

logo NTVW
Het Nederlands Tijdschrift Voor Wondzorg in samenwerking met Saffier creatieve communicatie heeft weer een breed aanbod aan zeer gerichte scholingen voor de wond­professional. Zo kun je de scholingsbehoeften tijdig invullen en goed inplannen. Maar er is meer. Het wordt niet alleen steeds moeilijker om met het huidige aanbod uw agenda goed af te stemmen, het wordt ook steeds duurder. Daarom zijn we goedkoper als vergelijkbare cursussen en geven wij onze extra kortingen van € 15,00  per evenement a
ls u zich inschrijft voor het Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals op Colleges debridement, compressietherapie of het wondzorgdebat. U vindt de kortingsmogelijkheden op het invulfomulier van het Nationaal multidisiplinair congres voor wondprofessionals.

Het voordeel is voor het Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals 11 oktober 2018
Bezoek je het Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals 2018 dan is er veel voordeel te behalen als je de andere bijeenkomsten ook bezoekt. Je kunt dan bij deelname bij een andere bijeenkomst 15,00 korting krijgen voor het wond­congres van 11 oktober. Meld je aan vóór 1 juni 2018 dan krijg je ook een vroegboekkorting van € 15,00.  MAAK HIER DUS GEBRUIK VAN! 
 

 
 

Alle datums

  • 11 oktober 2018 10:00 - 17:00

NTVW redactioneel

In een tijd waar feiten slechts meningen zijn geworden, wordt het moeilijk om kennis op te bouwen, om met elkaar te discussiëren. Het steeds groter wordend belang van de Social Media speelt daarbij ook een belangrijke rol. Het is dan ook lastig om aan eerlijke en betrouwbare informatie te komen. En dat geldt ook voor wondprofessionals in de zorg.
Vaktijdschriften als het Nederlands Tijdschrift Voor Wondzorg kunnen daarbij een belangrijke functie vervullen. Een vaktijdschrift als het NTVW geeft al meer dan tien jaar gecontroleerde informatie. Ieder artikel en iedere auteur wordt gecheckt en de redactie heeft geen enkel commercieel belang bij de informatie die wordt gegeven. Wij vinden dat onze doelgroep kwaliteit verdient en daarom willen wij ook kwaliteit leveren waarop onze lezers kunnen vertrouwen. En daar zullen we ook het komende jaar mee doorgaan.

Vindt u dat ook neem dan een abonnement op het NTVW en verzeker u in 2018 van goede en gecontroleerde informatie. Aanmelden


Jos Nonnekes, hoofdredacteur NTVW