previous arrow
next arrow
Slider

AANMELDEN

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
AANMELDEN
Image is not available
Image is not available
AANMELDEN
Slider

Saffier bijeenkomsten

Evenementen 2018 - NTVW en Saffier

De bijeenkomsten van Saffier creatieve communicatie in samenwerking met het NTVW worden hoog gewaardeerd en zijn daardoor speciaal geworden op het gebied van kennis en inhoud van huidtherapie en wondzorg en zijn ook nog eens zeer betaalbaar. De belangstelling hiervoor is groot, waardoor we snel vol zijn. Hieronder vindt u de bijeenkomsten van Saffier creatieve communicatie (NTVW) waar u zich per 1 januari 2018 voor kunt inschrijven.

04
okt
De Kapel
-
Bilthoven
Als we praten over de diabetische voet weten we dat we te maken krijgen met zeer ernstige voetwonden

11
okt
CineMec
-
Ede
11 oktober 2018: Voor de 12e keer het Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals

Laatste nieuws

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

NTVW redactioneel

In een tijd waar feiten slechts meningen zijn geworden, wordt het moeilijk om kennis op te bouwen, om met elkaar te discussiëren. Het steeds groter wordend belang van de Social Media speelt daarbij ook een belangrijke rol. Het is dan ook lastig om aan eerlijke en betrouwbare informatie te komen. En dat geldt ook voor wondprofessionals in de zorg.
Vaktijdschriften als het Nederlands Tijdschrift Voor Wondzorg kunnen daarbij een belangrijke functie vervullen. Een vaktijdschrift als het NTVW geeft al meer dan tien jaar gecontroleerde informatie. Ieder artikel en iedere auteur wordt gecheckt en de redactie heeft geen enkel commercieel belang bij de informatie die wordt gegeven. Wij vinden dat onze doelgroep kwaliteit verdient en daarom willen wij ook kwaliteit leveren waarop onze lezers kunnen vertrouwen. En daar zullen we ook het komende jaar mee doorgaan.

Vindt u dat ook neem dan een abonnement op het NTVW en verzeker u in 2018 van goede en gecontroleerde informatie. Aanmelden


Jos Nonnekes, hoofdredacteur NTVW