previous arrow
next arrow
Slider

Saffier bijeenkomsten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Saffier Creatieve Communicatie organiseert uiteenlopende scholingen, zoals de Compressietherapiedag, Debridement College eXtra en het jaarlijkse Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals, in 2018 voor de 12e keer.

In deze scholingen brengen wij ervaring uit de praktijk en de behoefte van zorgprofessionals bij elkaar op een niveau dat aansluit bij hen die willen blijven ontwikkelen en streven naar kwaliteit. Daarbij hoort wat ons betreft een goede docent, onderbouwing en compleet lesmateriaal en een afgewogen programma waarin content en praktijk in een juiste verhouding worden aangeboden. Wij besteden veel aandacht aan de begeleiding van zowel de docenten/sprekers als ook de bedrijfspartners die een bijdrage leveren aan onze evenementen. Alles om u als deelnemer en zo optimaal mogelijk product te bieden.

Iedere scholing, congres of masterclass wordt met evaluatie formulieren beoordeeld en deze informatie delen wij met betrokkenen en gebruiken wij om ons product te blijven verbeteren.


NTVW redactioneel

In een tijd waar feiten slechts meningen zijn geworden, wordt het moeilijk om kennis op te bouwen, om met elkaar te discussiëren. Het steeds groter wordend belang van de Social Media speelt daarbij ook een belangrijke rol. Het is dan ook lastig om aan eerlijke en betrouwbare informatie te komen. En dat geldt ook voor wondprofessionals in de zorg.
Vaktijdschriften als het Nederlands Tijdschrift Voor Wondzorg kunnen daarbij een belangrijke functie vervullen. Een vaktijdschrift als het NTVW geeft al meer dan tien jaar gecontroleerde informatie. Ieder artikel en iedere auteur wordt gecheckt en de redactie heeft geen enkel commercieel belang bij de informatie die wordt gegeven. Wij vinden dat onze doelgroep kwaliteit verdient en daarom willen wij ook kwaliteit leveren waarop onze lezers kunnen vertrouwen. En daar zullen we ook het komende jaar mee doorgaan.

Vindt u dat ook neem dan een abonnement op het NTVW en verzeker u in 2018 van goede en gecontroleerde informatie. Aanmelden


Jos Nonnekes, hoofdredacteur NTVW