AANMELDEN
NATIONAAL WONDZORGDEBAT
klein poppetje
14 juni 2019 - 13.00 uur - 17.00 uur
KASTEEL DE VANENBURG, PUTTEN

Ben je geïnteresseerd in wondzorg? Dan is deze video speciaal bedoeld voor jou.

Play
Slider

We laten in korte afwisselende beelden zien hoe belangrijk het Nationaal Wondzorgdebat in 2018 was. Je ziet in beeld hoe men kennisuitwisseling in een debat uitvoert en hoe je collega’s en anderen omgaan met de problematieken waar ook jij dagelijks mee te maken hebt. Je kunt natuurlijk alleen luisteren, maar je mag ook mee debatteren met een stelling. Verruim je kennis op dit debat. Er zijn 12 stellingen onderverdeeld in drie thema’s: Behandeling, wetenschap en hulpmiddelen. De debaters die je gaat zien zijn ervaren wondprofessionals uit 1e en 2e lijn en wond expertise centra WEC, een docent Erasmus, zorgverzekeraar, zorgmanager, vaatchirurg, fleboloog, voorzitter expertgroep wondzorg en een huisarts (zie www.studiosaffier.nl). Je kunt ook inschrijven als groep zoals Buurtzorg en de huidtherapeuten hebben gedaan.

Na het debat is er tijd voor een hapje en een drankje en kun je kennis maken met de 10 debaters en andere experts en word je blij van het netwerken. Het debat wordt gehouden op het bijzondere fraaie landgoed van Kasteel De Vanenburg in Putten dat uitermate geschikt is voor het wondzorgdebat 2019.

Het wondzorgdebat start op vrijdagmiddag 14 juni om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Ben je ook van de partij? Schrijf je dan snel in op en laat wondzorg niet over aan anderen.