Fotoreportage van het wondcongres voor wondprofessionals in 2016

In de Grote Zaal volop discussies

Internationale sprekers
Prof. Richard White en Prof. Keith Cutting

Prof. Dr. Wim Groot

Prof. Dr Hilde Beelen

Natuurlijk een zorgverzekeraar
Monique Jacobsen

Ook kwam aan woord wondexperts van wond expertise centra
Evelien en Suzanne van Isala klinieken

En dan een niet dagelijkse lunch. Alleen bij dit congres

previous arrow
next arrow
Slider

Saffier Creatieve Communicatie organiseert uiteenlopende scholingen, zoals de Compressietherapiedag, Debridement College eXtra en het jaarlijkse Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals, in 2018 voor de 12e keer.

In deze scholingen brengen wij ervaring uit de praktijk en de behoefte van zorgprofessionals bij elkaar op een niveau dat aansluit bij hen die willen blijven ontwikkelen en streven naar kwaliteit. Daarbij hoort wat ons betreft een goede docent, onderbouwing en compleet lesmateriaal en een afgewogen programma waarin content en praktijk in een juiste verhouding worden aangeboden. Wij besteden veel aandacht aan de begeleiding van zowel de docenten/sprekers als ook de bedrijfspartners die een bijdrage leveren aan onze evenementen. Alles om u als deelnemer en zo optimaal mogelijk product te bieden.

Iedere scholing, congres of masterclass wordt met evaluatie formulieren beoordeeld en deze informatie delen wij met betrokkenen en gebruiken wij om ons product te blijven verbeteren.