Let op: Inschrijven voor deze Masterclass is alleen mogelijk als u bent uitgenodigd door de organisatie en dan kunt u zich inschrijven via dit
INSCHRIJFFORMULIER
.


Als genodigde mag u één introducee meenemen, die werkzaam is in uw organisatie.
Ook van uw introducee hebben wij een aanmelding nodig via het
INSCHRIJFFORMULIER.
I
n het veld 'Opmerking' dient de introducee op te geven door wie hij/zij is uitgenodigd.


previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider


LANDGOED SALENTEIN
Een landgoed met een rijke historie
Putterstraatweg 5 – 9, 3862 RA Nijkerk

Het Landgoed Salentein is bij uitstek een uitstekende locatie voor de Masterclass Diabetic Foot, in de speciaal daarvoor fraai ingerichte Cllia Lounge (zie foto) op het Landgoed. Tijdens deze exclusieve masterclass maken genodigden kennis met de expertise van de drie professoren, deelt u in de kennis die beide vakgenoten ontwikkelen en spreekt u met collega’s binnen het werkveld die zich net als u inzetten om de zorg rond de diabetische voet te verbeteren.

Historie
De geschiedenis van Landgoed de Salentein voert terug naar de 16e eeuw wanneer de ‘Heren van Groot Vaneveld’ een uit leem opgetrokken, bescheiden boerderij, uitbouwen tot een aanzienlijke hofstede. Dit vormt de aanzet voor vier eeuwen aan verdere uitbreidingen en verfraaiingen van het pand, dat vanaf dat moment door de gegoede adel bewoond wordt. Er worden landerijen aan toegevoegd, bos aangeplant en de voorgevel van het huis wordt verrijkt met torens en kantelen.

In 1965 wordt het pand verkocht en verbouwd tot kindertehuis. Deze nieuwe bestemming doet het huis geen goed en binnen vijftien jaar is het ooit zo trotse Huis de Salentein volledig uitgewoond en verwaarloosd.
Gelukkig wordt ‘de Salentein’ voor verder verval behoed. Het Landgoed wordt aangekocht om als hoofdkantoor te gaan fungeren voor Pon Holdings. Na een minutieuze restauratie komt de oude grandeur opnieuw tot zijn recht en ademt de rijke historie weer toekomstverwachting.

Pon Holdings groeit hier in bijna 30 jaar tijd uit tot een speler van wereldformaat. Eind 2009 verhuist de onderneming naar Almere en krijgt ‘de Salentein’, na een grondige renovatie, de huidige bestemming: een karaktervolle vergader- en evenementenlocatie.

Welkom bij de Masterclass Diabetic Foot (chirurgen)


Let op: Inschrijven voor deze Masterclass is alleen mogelijk op uitnodiging van de organisatie en via het INSCHRIJFFORMULIER.

Als genodigde mag u één introducee meenemen, die werkzaam is in uw organisatie.
Ook van uw introducee hebben wij een aanmelding nodig via het INSCHRIJFFORMULIER.
I
n het veld 'Opmerking' dient de introducee op te geven door wie hij/zij is uitgenodigd.


Met presentatie vanlogo mastercalls diabetic foot- 2-3 maart 2020 - Landgoed Salentein, Nijkerk -

De absolute wereldtop op bezoek in Nederland voor de:

MASTERCLASS DIABETIC FOOT

UniversiteitPNG
2-3 maart 2020 - Landgoed Salentein, Nijkerk (ZIE OOK LOCATIE)

2 maart 2020 - 17.00 - 20.45 uur voor chirurgen, dagvoorzitter, Jacques Oskam

3 maart 2020 - wondverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten (informatie volgt)

3 maart 2020 -  diabetes podotherapeuten (informatie volgt)


De diabetische voetzorg aan de Georgetown University in Washington DC, bekend van het jaarlijkse Diabetic Limb Salvage congres in Washington DC, behoort tot de absolute wereldtop in het vakgebied. Professoren Chris Attinger en John Steinberg zijn de grondleggers van de hoge standaard van behandeling en wetenschappelijk onderzoek. Ze zijn een bron van inspiratie voor veel vakgenoten in de Verenigde Staten en ver daar buiten.
Professor Werner Lang leidt de vaatkliniek in Erlangen. Hij heeft zich toegelegd op onderzoek op het gebied van de microcirculatie. Zijn streven is om de opgedane kennis en innovaties van de microcirculatie klinisch toegankelijk te maken zodat we bijvoorbeeld tijdens interventies een beter inzicht hebben in veranderingen van de microcirculatie.

In de klinieken in Georgetown en Erlangen komen regelmatig hoogstaande wetenschappelijke publicaties tot stand en worden nieuwe ontwikkelingen geïntroduceerd. Een voorbeeld hiervan is de angiosoomtheorie. Met deze theorie probeert men de effecten van revascularisatie op de voet te voorspellen, en de genezing van voeten te optimaliseren.
De behandelfilosofie van Georgetown is gericht op vroegtijdig behandelen van weke delen infecties, revascularisatie van het onderbeen en het corrigeren van biomechanische afwijkingen in de voet. Het doel is om schade aan de voet te beperken door agressieve chirurgische behandelingen. In 2e instantie is er ook plaats voor innovatieve reconstructieve benaderingen zoals vrije lappen voor weefseldefecten in de voet en standscorrecties van het voetskelet. Ook op het gebied van amputatiechirurgie kunnen Chris en John veel ervaring en kennis met ons delen.

Tijdens deze exclusieve masterclass maakt u kennis met de expertise van de drie professoren, deelt u in de kennis die beide vakgenoten ontwikkelen en spreekt u met collega’s binnen het werkveld die zich net als u inzetten om de zorg rond de diabetische voet te verbeteren.

previous arrow
next arrow
Slider


unnamed De diabetische voetzorg aan de Georgetown University in Washington DC, bekend van het jaarlijkse Diabetic Limb Salvage congres in Washington DC, behoort tot de absolute wereldtop in het vakgebied. Professoren Chris Attinger en John Steinberg zijn de grondleggers van de hoge standaard van behandeling en wetenschappelijk onderzoek. Ze zijn een bron van inspiratie voor veel vakgenoten in de Verenigde Staten en ver daar buiten.